Två år till för Max Lindholm

14 april 2021 12:00
herr

AIK Hockey och publikfavoriten Max Lindholm har skrivit kontrakt för de kommande två säsongerna.


Max Lindholm kom tillbaka till AIK under förra säsongen och stod för 36+9 poäng under sina 44+6 matcher (grundserie + slutspel). Nu står det klart att forwarden, med många år i AIK i bagaget, stannar i ytterligare två säsonger.

– Jag trivs väldigt bra här och det ska bli ruggigt kul att fortsätta på det vi påbörjade. Det känns som att vi har något på gång och jag är övertygad om att vi kommer vara ett av lagen som är med och slåss i toppen på allvar, hälsar Max.

Sportchefen Christoffer Malm fortsätter:

– Jag oerhört glad att Max väljer att stanna i AIK och fortsätta sin personliga utveckling samt vara med på resan vi ska göra här. Max har redan samlat på sig erfarenhet trots att han bara är 23 år gammal, och visat att han är pålitlig såväl offensivt som defensivt. Han är en väldigt smart spelare som är bra på att skapa chanser i offensiven och även visat att han är en farlig avslutare med sitt skott.

– Vi hoppas Max kommer fortsätta ta steg i sin utveckling hos oss och fortsätta vara en bidragande faktor i framförallt offensiven, avslutar Malm.

AIK Hockey vill också rikta ett stort tack till **Det Svartgula Hockeyhjärtat ** som gjorde det möjligt för klubben att ta in Lindholm förra säsongen.

Kontraktet med Max Lindholm är skrivet t.o.m. säsongen 22/23.