'Mitt Bästa Jag' – En utbildning

AIK Hockey har sedan tidigare startat värdegrundsutbildningen för hela föreningen som heter "Mitt Bästa Jag" under ledning av Anders Gozzi och Jan Lindh.

–Värdegrund blir allt viktigare i alla typer av organisationer. Värdegrunden kan ses som en organisations inre kompass och den ska visa oss vilken riktning vi ska ha på våra handlingar i allt vi gör. Vi har därför nu tagit ett ännu större ansvar gällande vår värdegrund och startat en värdegrundutbildning, 'Mitt Bästa Jag' som leds av Anders Gozzi och Jan Lindh, berättade AIK Hockeys VD/Klubbdirektör Anders Olson i samband med att värdegrundsutbildningen sjösattes.

AIK Hockey driver nu Mitt Bästa Jag genom att utbilda alla ledare och spelare, för att sedan ha kontinuerliga möten med spelare och ledare som leder till att alla inom klubben lever utifrån "Mitt Bästa Jag"-värdegrunden. Detta arbetet omfattar alla som verkar inom AIK Hockey och ska genomsyra alla delar av klubben.

I dokumentet ”Den svartgula vägen” beskrivs vår värdegrund som en del av våra viktigaste plattformar som ligger som grund för hel utbildningsplanen i AIK Hockey.

Mitt Bästa Jag finns sedan tidigare som en digital värdegrundsutbildningen som är tillgänglig för alla föreningar via länken nedan – för att skapa bra människor såväl på isen som utanför den!

Digital utbildning

Tillsammans med Field Skills har värdegrundsutbildningen 'Mitt Bästa Jag' skapats som en digital utbildining, tillgänlig för alla.

Bild saknas
Välkommen att kontakta

Jan Lindh

Projektansvarig
För mer information eller samarbetsförfrågan.
Mitt Bästa Jag presenteras i samarbete med
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner