Bemannia fortsätter stötta AIK: ”Exponeringen har varit fantastisk”

4 september 2019 11:40

Rekryteringsföretaget Bemannias logotyp kan lätt skådas av åskådarna på AIK Hockeys matcher samt tv-tittarna med deras placering ovanför siffrorna på matchdräkten. Något företaget valt att fortsätta med även under årets säsong. – Vi är väldigt nöjda med vad den exponeringen har resulterat i, säger företaget grundare och vd, Staffan Bruzelius.


Sedan starten 2002 har Bemannia varit en stor tillgång inom rekrytering och bemanningsbranschen vad gäller att genom sitt nätverk snabbt få fram kandidater för olika uppdrag. Varje kund och uppdrag, litet som stort, får fokus och uppmärksamhet. Likt fjolåret kommer man kunna skåda företagets logga på Sveriges vackraste hockeytröja.

– Man märker vilket intresse AIK har. När vi träffar kunder kan de nämna att de sett vår logga på matchtröjan. Exponeringen har varit väldigt bra för oss, säger Staffan Bruzelius, som är AIK:are grunden:

– Jag har stöttat klubben sedan mitten av 80-talet i olika former. Vår exponering fungerar utmärkt. Vi når ut till våra kunder på ett smidigt sätt.

AIK Hockey är glada att kunna förlänga med Bemannia.

– Det är såklart jätteviktigt att vi vårdar om våra trogna partners och Bemannia har varit en trogen partner i många säsonger. Deras logotyp gick att tyda på våra matchtröjor senast vi gick upp till exempel. Att de väljer att fortsätta tyder på att de tror på det vi gör och vill hjälpa oss att ta steget upp samtidigt som de har en plan med sin exponering, berättar Sevve Saberi.

Staffan själv ser fram emot säsongen som inleds om två veckor.

– Det ska bli spännande, det är lite nytt i laget men det är bara att köra på. Vi tror på ledningen och vi kommer stå där, på alla matcher och stötta laget.

Läs mer om Bemannia här ››