Oscar Nord förlänger med AIK

2 augusti 2021 13:00
herr

Publikfavoriten Oscar Nord stannar i AIK i ytterligare en säsong.


Oscar Nord valde Luleå under junioråren och flyttade därefter söderut och representerade både Malmö, Tyringe och Pantern innan flyttlasset gick till hemstaden Stockholm igen.

2018 kom Oscar till AIK Hockey och har under sina tre år i klubben blivit en stor publikfavorit med sitt konstant hårda jobb, vilket också resulterat i att centern fick agera assisterande kapten under förra säsongen. Nu blir det en fjärde säsong i den svartgula tröjan.

–Vi är väldigt glada över att Oscar valt att stanna i AIK. Han är en stor och stark center som kommer till jobbet och kör 100% varje dag. En stark spelare i tekningscirklarna och svår och tuff att flytta på framför motståndarmålet. Han visade inte minst föregående säsong att han hade en växel i sig till i slutspelet, kommenterar sportchef Christoffer Malm om kontraktsförlängningen.

–Att förlänga med AIK känns fantastiskt kul, speciellt med så många som återvänder hem som jag fått spela med tidigare. Vi började bygga på någonting bra förra säsongen som vi ska jobba vidare på nu. Det jag längtar efter mest är att få åka ut på Hovet igen med stödet från våra grymma supportrar i ryggen! Hälsar Oscar.

Kontraktet med Oscar Nord är skrivet för säsongen 2021/2022.