Säsongskort | För all framtid - en succé

6 maj 2020 12:31

På knappt en månad har redan 17 stycken För all framtid-kort säkrats upp. – Det har varit en fantastisk respons bland våra supportrar, säger Sevve Saberi.


Under lanseringen av årets säsongskort var en nyhet möjligheten att säkra sin plats som sträcker sig livet ut. Säsongskort | För all framtid. Ett kort som ligger rätt i tiden menar Sevve Saberi på AIK Hockey.

– Det känns helt rätt att erbjuda möjligheten att köpa loss sitt kort för all framtid. Du kan även låta kortet gå i arv i familjen genom generationstillägget. Sedan släppet i april har redan 17 stycken För all framtid-kort säkrats, vilket är en fantastisk siffra.

Säsongskort | För all framtid är en del av den röda tråd som genomsyrar klubbens hållbara tänk. Kommande säsong firar AIK Hockey 100 år och klubben vill med det cementera vikten vad långsiktighet och hållbarhet kan ta AIK Hockey på sikt.

– Vi vill påvisa att kontinuerligt engagemang ger bättre förutsättning för framgång. Att tänka långsiktigt och hållbart är nyckeln för oss som klubb, supportar och partners för att AIK ska ha en positiv utveckling varje år och detta är ett sätt att göra det på, säger Sevve.

Responsen har som sagt varit enorm och här är ett axplock av de kommentarer klubben fått med anledning av släppet av Säsongskort | För all framtid:

”Jag gillar hur AIK Hockey arbetar för en långsiktig läsning ihop med sponsorer och supportrar. Det kändes självklart att dra mitt strå till stacken.”

”När tillfället bjuds och AIK satsar långsiktigt, och jag har möjlighet, så känns det naturligt för mig.”

”Jag är alltid trogen AIK och som exilgnagare är detta ett sätt för mig att stötta.”

”Jag ser det som en investering i alla underbara framtida AIK-minnen”

”AIK Hockey är en viktig del av mig, vilket gjorde att det kändes naturligt att köpa ett årskort för all framtid.”