Annandagshockey i Ericsson Globe

18 november 2019 16:54
herr

I år spelar AIK annandagshockey mot Södertälje i en match som tidigare under säsongen flyttades till Ericsson Globe. Biljetterna till matchen kommer att släppas måndag 2 december kl. 12:00.


Runda av julen på bästa sätt! I år bjuder AIK Hockey in till annandagshockey i Ericsson Globe när Södertälje SK kommer på besök där hockeyn bara är en del av all underhållning som erbjuds.

Att matchen spelas i Ericsson Globe har möjligjort för klubben att erbjuda ett större utbud kring matchen. Oavsett om du går med familjen eller kompisgänget har vi något för dig. Vad sägs som ett stort lekland inne på Annexet innan och under matchen - som sedan byggs om till en efterfest för er som redan städat av familjefirandet!

Endast 6000 biljetter

För att skapa en intim och unik inramning i Ericsson Globe har vi ett begränsat antal biljetter på 6000 st till försäljning som kommer att kunna bokas på Etage A och delar av Etage B.

– Annandagshockey är synonymt med hockeyfester och vi tror att arrangera matchen i Ericsson Globe skapar en dragninskraft som lockar både en större och bredare publik. Det finns redan nu indikationer på att Söderätälje kommer sälja slut på sin klacksektion och jag både tror och hoppas att AIK-familjen sluter upp och bidrar till en häftig hockeyupplevelse, säger AIK Hockeys biljettansvarige Sevve Saberi.

Du som är säsongskortsinnehavare kommer få ett mejl med beskrivning hur du hanterar din biljett till matchen i Ericsson Globe, som ingår i ditt säsongskort.

Biljetterna till annandagshockeyn släpps måndag 2 december klockan 12:00