AIK Hockey informerar om publikfrågan

26 september 2020 15:48

Premiären av HockeyAllsvenskan närmar sig men tyvärr kommer vi vara utan ert fantastiska stöd. Med anledning av riskerna för smittspridning av Covid-19 får vi endast ta in 50 personer på läktaren. Vi kan omöjligt välja ut vilka AIK-supportrar och partners som har mer rätt än andra att gå på matcherna när det endast tillåts 50 personer i publiken. Därför väljer vi att skänka dessa platser till vår CSR-partner Aja Baja Cancer.


AIK Hockey har en handlingsplan redo att verkställas när ett beslut om att fler personer på våra matcher tas. Vi har då som ambition att i ett första steg ta in publik på läktaren i form av säsongskortsinnehavare och partners.

Du som säsongskortsinnehavare kommer inom kort att få tre val:

-Efterskänkning av säsongskortet.

-Efterskänkning av säsongskortet samt tillgång till AIK Play Premium 3 månader samt deltagande av exklusive merchandise via lotteri.

-Återbetalning av säsongskort (sker proportionerligt utifrån hur många matcher du missar på grund av rådande restriktioner).

Ert stöd till AIK Hockey är ovärderligt och vi kommer arbeta hårt för att digitalt ge er exklusivt material och ändå känna att ni kan uppleva AIK Hockey på bästa möjliga sätt.

Även om vi inte har publik kommer vi inte att stanna av i vår kommunikation kring våra matcher. Under nästa vecka lanserar vi vår premiärkampanj där alla våra supportrar kommer att ha möjlighet att stötta och lyfta vårt lag på isen, trots att vi inte kan ha någon publik på plats. Följ oss i våra sociala kanaler.

Vi hoppas vi snart får ses tillsammans på Hovet igen!