Skadekoll: #72 Dahlström och #84 Blomdahl

24 november 2010 11:36

Skadeläget ljusnar i AIK. Patric Blomdahl, som haft problem med en disk i ryggen under en månads tid, är på väg tillbaka. Detsamma gäller för talangen Andreas Dahlström som har återhämtat sig från sin allvarliga knäskada.


Något datum när Blomdahl kan spela match igen är inte bestämt, men han beräknas gå för fullt den här veckan och ökar successivt varje dag. Så här säger han själv om skadan:
? Det känns bra mycket bättre än för några veckor sedan. Jag har inte haft ont när jag tränat på is. Det känns hoppfullt!

Om hur det är att se lagkamraterna spela så bra från läktaren säger Patric så här:
? Det är kul att se AIK spela så bra, även fast det inte är kul att sitta på läktaren. Det är bara att fortsätta spela som vi gjort. Grabbarna har verkligen självförtroende nu!

Vad gäller den unge AIK-talangen Andreas Dahlström så är även han på väg tillbaka från sin skada. Andreas har varit borta från spel i nästan exakt ett år och kommer att spela med AIK J20 till att börja med. I helgen gör han comeback när J 20-laget möter Skellefteå på bortaplan. Efter all rehabträning hälsar ?Dala? att det ska bli kul att spela hockey igen. Målet är glasklart: Andreas vill komma upp till en tillräckligt hög nivå så att han får chansen i A-laget igen.
Fredag 3 december 19.00 och lördag 4 december 15.00 har ni chansen att se AIK:s AJ och Andreas Dahlström spela match på Ritorp i Solna. Björklöven står för motståndet i dubbelmötet.

Text: Wille Tennander
Foto: Stig Kenne