Max Lindholm förlänger med AIK Hockey
Publicerad: 2018-04-04
NYHET
Den 20-årige forwarden Max Lindholm har kommit överens med klubben om ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong. – Det är väldigt kul och har varit ambitionen hela tiden. Jag ser fram emot att få jobba vidare med AIK och ta nästa kliv, säger Max Lindholm.

Med 16 poäng, 5 mål och 11 assist, hamnade #12 Max Lindholm på en tiondeplats i AIK Hockeys poängliga under säsongen. Nu står det klart att han även kommer att bära den svartgula tröjan kommande säsong. En säsong som Max hoppas kunna bidra ytterligare till lagets framgångar.

– Jag har offensiva kvalitéer som kanske inte riktigt kom fram i år. Målet är att bli jämnare i spelet och ha en högre lägstanivå och även en högre högstanivå för att kunna ta nästa kliv i AIK.

Säsongen tog dessvärre slut i Slutspelsserien efter att AIK hamande på en fjärdeplats i Slutspelsserien. Max medger att laget var allt för ojämna men visade samtidigt upp ett spel som lovar gott inför framtiden.

– När vi bland annat spelade hemma mot Timrå var vi klart bättre och spelade ut dem stundtals. Men nu är det de som tävlar om en plats i SHL och inte vi. Mycket på grund av att vi var för ojämna i spelet, något som förstörde för oss och det är något vi måste fixa till nästa säsong, säger Max som nästa säsong blir hans femte i AIK.

– Målet är att bli en mer bidragande spelare i AIK nästa säsong. Jag noterades för en del poäng men jag vet att jag kan bidra mer till laget, säger han och skickar en hälsning till AIK-supportrarna.

– Vi är tacksamma för alla som är på plats men när det är det tryck som vi hade mot till exempel Leksand känner man själv hur det hjälper en ute på isen. Supportrarna gör mer skillnad än vad de tror.

Kontraktet med Max Lindholm sträcker sig över säsongen 18/19.

AIK AIK Ishockey