AIK Hockey startar värdegrundsutbildningen "Mitt Bästa Jag"

13 september 2021 16:59

AIK Hockey har startat en värdegrundsutbildning för hela föreningen med arbetsnamnet Mitt Bästa Jag under ledning av Anders Gozzi och Jan Lindh.


–Värdegrund blir allt viktigare i alla typer av organisationer. Värdegrunden kan ses som en organisations inre kompass och den ska visa oss vilken riktning vi ska ha på våra handlingar i allt vi gör. Vi har därför nu tagit ett ännu större ansvar gällande vår värdegrund och startat en värdegrundutbildning, ”Mitt Bästa Jag” som leds av Anders Gozzi och Jan Lindh, berättar AIK Hockeys VD/Klubbdirektör Anders Olson.

AIK Hockey kommer initialt internt utbilda alla ledare och spelare under hösten, för att sedan ha kontinuerliga möten med spelare och ledare som ska leda till att alla inom klubben börjar leva med vår värdegrund. Utöver detta kommer arbetet också att innefatta att alla som verkar i AIK Hockey och över tid genomsyra alla delar av klubben.

I dokumentet ”Den svartgula vägen” beskrivs vår värdegrund som en del av våra viktigaste plattformar som ligger som grund för hel utbildningsplanen i AIK Hockey. Parallellt kommer det att byggas upp en digital värdegrundsutbildning genom några av våra samarbetspartner, KKM och Sveriges Bryggerier. De lägger upp hela utbildningen på en digital plattform som kommer att bli tillgänglig för alla föreningar i hela Sverige.

–Jag är jätteglad för att få leda den här värdegrundutbildningen ”Mitt Bästa Jag” som kommer göra AIK Hockey till en bättre utbildningsplats för alla killar och tjejer som vill spela ishockey. Att få fram alla spelares bästa jag, är en spännande utmaning där jaget och laget måste samspela för att det ska bli roligt med ishockey, säger Anders Gozzi, projektansvarig.

För ytterligare information eller frågor om "Mitt Bästa Jag" kontakta Anders Gozzi. [email protected] eller 076-002 26 19