AIK-häftet!
Publicerad: 2023-05-18
Nu lanserar AIK Hockey tillsammans med AIK Innebandy, AIK Basket & AIK Handboll ett svartgult häfte – läs mer om vad AIK-häftet är för något och vad som ingår i artikeln!

Vad är AIK-häftet?

AIK-häftet är ett samarbete mellan de fyra största idrotterna inom AIK som bedriver vintersporter. AIK-häftet kostar 999 kronor att köpa och du får då värdecheckar att nyttja för alla fyra idrotter under säsongen 2023/2024. Varje sektion har i häftet värdecheckar till ett värde av 1500 kronor vardera.

Varför tar vi fram AIK-häftet?

AIK är en klubb med flera idrotter. Vi anser att vi tillsammans måste hjälpas åt för att göra varandra, och i slutändan AIK som klubb, starkare. Med detta initiativ är vår målsättning att fler AIK-supportrar på ett enkelt sätt ska kunna ta del av fler olika idrotter under AIK:s fana. Vi vill även ge supportrar möjligheten att upptäcka fler sporter och få AIK-familjen att växa såväl på Ritorp, Hovet, Vasalundshallen och Solnahallen. Vi tar fram AIK-häftet för en starkare förening, för ett AIK.

Vad ingår i AIK-häftet?

I AIK-häftet, för 999 kronor, får du bland annat möjlighet att gå på över 40 olika AIK-matcher i fyra olika sporter. Du får dessutom rabatt på säsongskort och merchandise. Du får med AIK-häftet möjligheten att testa en ny sport du kanske inte tittat på live innan, eller ta med en vän till din favoritsport.

Detta innehåller AIK-häftet: 

AIK Hockey

Fribiljett herr x4

Fribiljett dam x3

2-för-1 herr x3

10 % rabatt på merch på Hovet

AIK Innebandy

Fribiljett herr x5

Fribiljett dam x3

2-för-1 herr x2

2-för-1 dam x1

20% på säsongskort

AIK Handboll

Fribiljett herr x3

Fribiljett dam x3

2-för-1 valfri x3

2-för-0 herr x1

2-för-0 dam x1

20% på säsongskort

AIK Basket

Fribiljett herr x4

Fribiljett dam x4

2-för-1 valfri x3

500:- rabatt på säsongskort

Vart köper jag häftet?

För att köpa ditt AIK-häfte följer du den här länken. I dagsläget kan vi enbart erbjuda betalning med Swish, men vi ser över möjligheten att framöver kunna erbjuda fler betalningsalternativ.

För ett AIK. Framåt, tillsammans!

AIK Hockey
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner