Värvaren  

AIK fyller 126 år den 15 februari! Sedvanligt firar vi ordentlig på Hovet i samband med AIK:s match mot BIK Karlskoga mitt under lagets jakt på playoffspel.
Mängder med aktiviteter anordnas för att hylla klubben i våra hjärtan!
AIK grundades den 15:e februari 1891. Det firar hela AIK-familjen på Hovet i samband med den viktiga HockeyAllsvenska-matchen mellan AIK och BIK Karlskoga. Men det spelas inte bara match. Det kommer ske en hel del aktiviteter under hela dagen. AIK och Allmänna Supporterklubben har fyllt dagen med aktiviteter från morgon till kväll. Allmänna Supporterklubben kommer publicera ett schema för hela dagen som vi presenterar senare.

›› Gör som Björn Wesström - Besök Wienercaféet mellan 07:00-11:00
Börja födelsedagsfirandet med AIK-bakelsen eller en god frukost på Wienercaféet som dagen till ära har tidigarelagt sin öppning.

›› Uppladdning på Hovet från 18:00 - AIK Fotboll och AIK-tårta!
Från 18.00 när Hovets portar slår upp kan du ladda upp med att äta tårta samt träffa och få autografer av spelare från AIK Fotbolls herr- och damlag.

›› Intervju med Björn Wesström
Hör vad AIK Fotbolls sportchef har att säga om träningslägret i Dubai och inför kommande fotbollssäsong. I säsongskortsloungen under periodpaus 1.

›› Traditionsenlig presentation av AIK Fotboll på Hovets is!
Samtliga nyförvärv från herr- och damlaget kommer presenteras för publiken på Hovet. Missa inte att hylla de svartgula fotbollshjältarna!

›› AIK Basket är på plats!
I Hovets foajéer kan du träffa spelare och ledare ifrån AIK Basket som självklart är på plats och firar födelsedagen tillsammans med dig som åskådare.

›› Leo Rubio uppträder!
AIK-musikern Leo Rubio premiärspelar nya AIK-låtar för supportrarna kl 18.00 i baren vid entré 13 samt i säsongskortsloungen i den andra periodpausen. 

›› Ta med hela familjen
Utnyttja familjepaketet och ta med hela familjen för bara 126 :- och fira födelsedagen på Hovet när AIK tar emot Bik Karlskoga. 

›› Födelsedagserbjudande i AIK Hockey Store - Matchtröjan för endast 400 kr!
AIK Hockey Store har denna dag också ett kanonerbjudande på matchtröjor för 400 kr (vuxenstorlekar) och 300 kr (barnstorlekar). Missa inte att nyttja detta kanonerbjudande!


Vi uppdaterar texten löpande med mer information så fort fler aktiviteter blir klara.