4000 biljetter innan 13 december | Annars flyttas AIK - SSK till Hovet

6 december 2019 13:30

För att matchen mellan AIK och Södertälje ska bli av i Ericsson Globe behöver klubben ett publikunderlag som säkerställer ett lyckat arrangemang. Vilket gör att det måste ha sålts totalt 4000 biljetter, senast klockan 10.00 den 13 december.


Klubben hade beräknat ett större antal sålda biljetter till matchen mot Södertälje i Ericsson Globe. För att kunna säkerställa ett lyckat arrangemang behöver vi därför ha sålt totalt 4000 biljetter till matchen, senast klockan 10.00 den 13 december.

-Vi ser ett stort intresse till matchen men vi hade hoppats på ett ännu större drag. För att kunna säkerställa ett lyckat arrangemang i Ericsson Globe behöver vi veta att publikunderlaget finns, säger Sevve Saberi som arbetar med sälj & marknad på AIK Hockey.

För att genomföra matchen i Ericsson Globe behöver klubben därför ha sålt 4000 biljetter innan den 13 december. Annars kommer matchen att flyttas till Hovet.

–Vi hoppas självklart att vi kommer kunna genomföra matchen i Ericsson Globe - vilket skulle inbringa en större intäkt till klubben. Vänta inte, köp din biljett nu, säger Sevve Saberi.

Boka din biljett här ››