David Engblom slutar i AIK Hockey
Publicerad: 2018-03-28
NYHET
AIK Hockey håller just nu på med en omorganisation inom ledarstaben - vilket gör att David Engblom nu slutar som assisterande tränare i klubben. – Det har varit ett privilegium att både få spela och jobba i AIK Hockey, säger David Engblom.

Med över 700 matcher i den svartgula tröjan och sju säsonger i ledarstaben är David Engblom en av de största inom AIK Hockey men nu väntar nya utmaningar. 

– Jag vill rikta ett stort tack till alla inom klubben för att jag fått representera AIK, både på isen och i båset. Det har blivit många matcher, säger han och minns tillbaka: 

– Jag har två väldigt speciella minnen med klubben. Det första är avancemanget från Division 1 till HockeyAllsvenskan. Det var lite kniven mot strupen för oss under den säsongen men vi lyckades ta oss tillbaka, säger han och tar upp sitt andra kära minne. Vilket för många inte kommer som en överraskning: 

– Att få ta tillbaka AIK till SHL var en dröm som blev sann. Det var mäktigt. Dessa två plus många andra fina minnen kommer jag att bära med mig. 

AIK Hockey vill tacka David Engblom för allt han har gjort för klubben och önskar honom lycka till i kommande utmaningar.

AIK Ishockey