AIK Hockey önskar trevlig sommar!
Information2022-06-24
Under veckorna 28, 29 och 30 (11-31 juli) håller kontoret i Solna helt stängt. Njut av sommaren och ta hand om er, och varandra, så hälsar vi välkomna igen måndag den 1 augusti!

I juli passar AIK Hockey med personal, spelare och ledare på att njuta av sommaren innan det i augusti är dags att samlas och starta upp den spännande säsongen 2022/2023. Vi ser alla fram emot en ny säsong för herrar, damer, juniorer och ungdomar. Vi ser framförallt fram emot en säsong utan restriktioner där vi kan visa upp vad en fullsatt svartgul läktare verkligen kan göra!

Vecka 28, 29 och 30 (11-31 juli) håller vi kontoret i Solna (Gårdsvägen 4) stängt och öppnar igen måndag 1 augusti. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss, men ha i åtanke att svarstiden i juli kan dröja något.

Trevlig sommar önskar alla vi på AIK Hockey!

Är du nyfiken på vad som händer på AIK Hockey under sommarmånaderna?

I Lojalitetsprogrammet kommer du hela sommaren fortsätta att få en inblick i vad lagen sysslar med mellan säsongerna. Utlottningar av signerad merchandise fortsätter, exklusiva brev från spelare likaså, erbjudanden från partners och såklart mycket mer.

Lojalitetsprogrammet får du för endast 99kr/månad och det är ett perfekt sätt att följa och stödja AIK Hockey om du bor långt bort, eller bara vill få den där exklusiva inblicken i klubben!

Läs mer om vad som ingår i lojalitetsprogrammet och registrera dig här ››

AIK Hockey