AIK firar 100 års jubileum på Avicii Arena
Publicerad: 2021-11-04
För 100 år sedan bildades AIK:s hockeysektion och i och med pandemin fick det planerade 100 års firandet skjutas upp tills vidare. Men nu har det blivit dags att skicka ut inbjudan till årets stora fest! Välkomna till en heldag på Avicii Arena tillsammans med familj, vänner och hela AIK Hockey onsdag den 29 december!

2021 är AIK Hockeys 100:e år och detta ska självklart firas STORT! Det gör vi genom att onsdag den 29 december bjuda in till en heldag på Avicii Arena tillsammans med AIK Hockey.

Dubbla matcher

Klockan 15.00 den 29/12 möter AIK:s damer Brynäs och matchen blir startskottet på 100 års firandet på Avicii Arena. Därefter spelar AIK:s herrar mot Södertälje klockan 19.00.

Evenemanget

Självklart kommer 100 års firandet att innehålla mycket mer än våra två hockeymatcher, både på arenan och inför eventet!

Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala kanaler för att ta del av nyheter och överraskningar runt 100 års firandet.

Biljetter och säsongskort

Biljetterna till 100 års firandet den 29 december kommer att släppas fredag 26 novemberaikhockey.ebiljett.nu, och ytterligare information om biljettpriser etc kommer att kommuniceras när det närmar sig.

Säsongskortsinnehavare kommer idag under dagen att få ytterligare information via mail om hur förflyttningen från Hovet till Avicii Arena kommer att gå till.

För frågor gällande biljetter och säsongskort, vänligen kontakta Anton Johnson på [email protected]

AIK Hockey