All-Star AIK – Vem är din favorit?
Publicerad: 2021-11-18
herr
AIK Hockey firar 100 år och vill därför uppmärksamma all den fantastiska historia sektionen besitter. I samband med jubileumsmatchen 29 december kommer vi att presentera århundradets AIK-femma, där kandidater tagits fram av en jury bestående av bland annat inbitna AIK:are och sportjournalister som du som supporter framöver får möjlighet att rösta på! Håll utkik på aikhockey.se samt i våra sociala medier för att läsa mer. Röstningen startar 28 november, vem är din favorit? (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

{!a}

AIK Hockey firar 100 år och vill därför uppmärksamma den fantastiska historian sektionen besitter. Vi har därför tagit fram ett helt nytt koncept vi kallar för All-Star AIK. Århundradets AIK-femma (forwards, center, backar, målvakt samt coach) ska via en expertjury och er supportrar röstas fram för att sedan presenteras på jubileumsmatchen 29 december på Avicii Arena.

Den 22 november kommer en expertjury bestående av såväl AIK-profiler som inbitna sportjournalister att ha ett nomineringsmöte för att ta fram kandidater till respektive position. De kommer därefter avlägga sin röst i en sluten omröstning.

Därefter är det upp till er supportrar att rösta fram just er favorit i varje kategori, när omröstningen till All-Star AIK öppnar 28 november på aikhockey.se. Röstningen pågår därefter fram till 8 december och samtliga som är med i omröstningen är med i utlottningen av två säsongskort till säsongen 2022/2023!

Du vill väl inte heller missa avslöjandet av vinnarna? Se då till att vara på plats när AIK firar 100 års-jubileum på Avicii Arena (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet) 29 december när damlaget spelar mot Brynäs 15.00 och herrlaget möter Södertälje 19.00. Biljettsläpp 26/12 på aikhockey.ebiljett.nu

AIK Hockey