”Tre platser kvar - vilka det blir? Det avgör du!”

25 april 2018 12:00
NYHET

Idag släpps säsongskorten till försäljning. Nu tar vi sats mot en ny säsong med ambition att kriga om en SHL-plats. Nyemissionen lade en viktig grund inför kommande säsong för att ge klubben förutsättningar att kunna fortsätta bedriva en satsning att ta sig tillbaka till SHL. Delar av truppen är redan satt - de spelare som fyller de tomma platser är upp till er supportrar. Det är ni som avgör om vi kan fylla på truppen.


Vi tillsammans avgör hur starkt AIK Hockey kommer att bli säsongen 18/19. Genom att boka säsongskort nu ger ni AIK Hockey möjligheten att stärka det lag som den sportsliga ledningen förfogar över i skrivande stund. Ditt säsongskortsköp kan ge Anders Gozzi förutsättningar att spetsa truppen ytterligare inför kommande säsong.

– Nyemissionen var en del av ansatsen, säsongskortsförsäljningen och sponsorintäkterna är en lika viktig del som ger oss förutsättningar att ställa ett så bra lag som möjligt på isen. Laget som vi byggt är baserat på att du förlänger ditt säsongskort men för att kunna knyta till oss den extra spetsen, vilket kan vara avgörande i slutet, blir säsongskortsförsäljningen väldigt viktig. Förhandlingar pågår just nu. Ju tidigare du bokar ditt säsongskort desto större chans att vi kan agera på marknaden, kommenterar klubbens vd Anders Olson.

Att som ett HockeyAllsvenskt lag bedriva en satsning mot SHL kostar. Klubben har tre år i följd kvalificerat sig för slutspel till SHL och bevisat att man är ett topplag att räkna med i HockeyAllsvenskan. För att lägga i ytterligare en växel har klubben valt att göra en liten justering gällande priserna på säsongskorten för att kunna matcha den satsning som den sportsliga ledningen gör och erbjuder även nya och fler kategorier för kommande säsong.

– Vi har inte höjt priserna på fyra år och inte haft priser som matchat vår ambition. Det har vi varit tvungna att se över. Vi kommer fortsätta att premiera de som bokar sitt kort tidigt med boka-tidigt-priser, vilka gäller t.o.m 1 juni. Vi har delat in Hovet i nya biljettkategorier, där en nyhet är Långsida TV - ett prisvärt alternativ för dig som vill sitta på långsidan, säger klubbens biljettansvarig, Sevve Saberi och fortsätter:

– Nu när korten är släppta och vi alla vet att vad det kan gå till är min målsättning att se till att så många som möjligt förlänger och bokar sitt kort nu.

AIK Hockeys rekord i antal sålda säsongskort är 2192 st. Det siktar vi på att slå! Första delmålet är att ha 1500 säsongskort bokade den 1 juli.

Boka ditt säsongskort här ››

Du som hade säsongskort säsongen 17/18 har förtur att förlänga din plats till 1 juni. Den 25 april fick du ett mail från AIK Hockey med användarnamn och lösenord så att du kan logga in, välja vilka platser du vill förlänga samt betalsätt.