Säsongskort släppta idag

1 maj 2020 19:00

Nu släpps möjligheten att köpa säsongskort till kommande säsong.


Nu släpps möjligheten upp för dig som inte hade ett säsongskort ifjol att säkra en plats i höst. Ett kort du kan köpa till rabatterat pris fram till 31 maj.

– Förlängning av kort har gått väldigt bra. Vi fortsätter att erbjuda våra säsongskortsinnehavare möjligheten att förlänga, samtidigt som vi nu öppnar upp för andra att teckna, säger Sevve Saberi. 

STOR NYHET i år är att korten automatiskt kommer att förnyas till kommande säsonger, om du inte säger upp ditt köp senast 10 mars varje år.

– Med automatisk förnyelse av kort vill vi påvisa att kontinuerligt engagemang ger bättre förutsättning för framgång. Vi vill cementera vikten av långsiktighet för klubben, supportrar och partners för att AIK varje år ska ha en positiv utveckling, säger Sevve Saberi på AIK Hockey och fortsätter:

– Vi är stolta att kunna erbjuda möjligheten att från och med denna säsong teckna säsongskort som sedan löper vidare varje säsong - om man inte väljer att säga upp det. Just nu kan man endast betala direkt, men inom kommer du även kunna delbetala på 12 månader, säger Sevve Saberi.

Köp ditt säsongkort ››

Säkra din plats | För all framtid

Utöver släppet av de "vanliga" säsongskorten har du även möjlighet att säkra upp ett ”Säsongskort | För all framtid”. Ett säsongskort som är ditt livet ut för 50.000:-. Vill man även att det ska gå i arv i familjen kan man lägga till ett ”generationstillägg” för 25.000:-.

– Det känns helt rätt att samtidigt erbjuda möjligheten att köpa loss sitt kort för all framtid. Sedan släppet i april har redan 15 personer säkrat upp sitt kort, säger Sevve Saberi.

Är du intresserad av ”Säsongskort | För all framtid” mejla [email protected]

OBS:

Delbetalningen kommer vara möjlig inom kort då tjänsten inte är klar just nu.

Vid supporterärenden; mejla [email protected]