'Mitt Bästa Jag' finns nu som digital utbildning för alla!
Publicerad: 2022-02-23
AIK Hockeys värdegrundsutbildning 'Mitt Bästa Jag' finns nu tillgängligt som en digital utbildning, som alla olika idrottsföreningar kan använda sig av.

Under sensommaren 2021 sjösattes projektet 'Mitt Bästa Jag', en utbildning där samtliga lag, ledare och personal mer aktivt får arbeta med AIK Hockeys värdegrund.

Under hösten och vintern har samtliga lag i organisationen fått en första genomgång med olika inriktningar beroende på ålder. Utöver det pågår även arbetet med att månad för månad utse 'månadens värdegrundsspelare', en spelare i klubben som utmärkt sig. Nu under våren fortsätter arbetet med nästa steg i värdegrundsutbildningen, som vi snart kommer att berätta mer om!

Värdegrundsutbildningen snappades snabbt upp av Sveriges Bryggerier som tillsammans med kunskapsföretaget KKM nu gjort det möjligt för alla typer av idrottsföreningar i Sverige att ta del av utbildningen på digitalt vis, som även kan justeras efter vardera förenings önskemål kring stil och ton.

–Med kunskapsföretaget KKM och Sveriges Bryggerier som tillsammans med oss gjort den digitala utbildningen möjlig för alla, ser vi stolt fram emot att fler idrottsföreningar får utbilda sig i värdegrundsfrågor, berättar projektansvarige Anders Gozzi.

Gå till Mitt Bästa Jag här ››

AIK Hockey