Enormt intresse för nyemissionen

11 januari 2018 12:00

AIK Hockey gick i går kväll ut med att klubben siktar på att genomföra en nyemission i jakten på en SHL-plats. Intresset har visat sig vara enormt och redan nu har 595 personer anmält sitt intresse.


Nu finns möjligheten - för alla som vill - att bli delägare i AIK Hockey. Klubbens givna mål är spel i SHL och klubben gör därför en nyemission där vi siktar på att ta in upp till 16 miljoner kronor. Kapital som kommer ge oss förutsättningar att stärka organisationen. Var med och bygg AIK Hockey starkare.

– Nyemissionen ska bidraga till att ge oss förutsättningar att konkurrera med de allra bästa. Vi genomför denna nyemission genom en crowdfunding tillsammans med Pepins. Vi hoppas och tror att enkelheten i att teckna sig samt att den riktar sig till alla, där du kan bidra med stora eller små medel, kommer göra att det ger oss de resurser vi behöver, säger Anders Olson, vd för AIK Hockey.

På bara drygt 12 timmar har 595 personer visat sitt intresse att teckna delägarskap.

– Vi har märkt av ett enormt intresse. AIK har fler intresseanmälningar än vad Djurgården hade under motsvarande tid. AIK Hockeys supportrar har visat att de ska ge dem en match, säger Marcus Bonsib från Pepins.

Minsta beloppet att gå in med är 500 kronor och klubbens mål är att ta in mellan 6 och 16 miljoner kronor.

Det här en möjlighet för dig som supporter, till en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika ishockeyföreningar, att investera i ett företag som växer och har ambitionen att ta nästa steg.

Teckningstiden planeras starta 26 januari 2018 och emissionen avslutas senast den 28 februari. Men du kan redan nu lämna en intresseanmälan hos Pepins som vi samarbetar med och som håller i själva nyemissionen på Pepins.com.
Följ med oss på resan tillbaka!

Anmäl dig redan idag ››