Stort intresse för AIK Hockey - 700 säsongskort sålda

9 maj 2018 12:00
NYHET

AIK Hockey har tidigare kunnat rapportera om en rekordförsäljning vad gäller säsongskorten. Något som fortsätter. Idag kan klubben meddela att man passerat 700 sålda säsongskort.


Trots att säsongskorten släpptes till försäljning nästan en månad senare än föregående säsong ligger klubben långt före fjolårets siffror redan nu. Vid samma tidpunkt i fjol hade klubben sålt 345 säsongskort - en siffra som nu dubblerats.

– Vi har idag passerat 700 sålda säsongkort, vilket är väldigt roligt och något som tyder på att det finns ett stort intresse bland AIK-supportarna inför kommande säsong, säger klubbens biljettansvarige Sevve Saberi och tillägger:

– Denna start bådar gott inför säsongen. Jag uppmanar alla som inte förlängt ännu att logga in, boka sin plats och välja betalningsplan. Det viktigaste är att du bokar ditt kort nu. Vi kommer självklart försöka göra vårt för att hjälpa till genom att bland annat vara på plats på varje fotbollsmatch AIK Fotboll spelar för att sprida budskapet och självklart kommer spelarna att ringa runt i år igen.

Tre platser kvar

Laget som klubben byggt är baserat på att du förlänger ditt säsongskort. MEN det finns samtidigt tre platser kvar att fylla i truppen. Ju fler säsongskortsinnehavare, sponsorer och biljettköpare desto starkare trupp kan AIK ställa på isen. Förhandlingar pågår just nu. Vilka blir det? Det avgör Du!

Rekordet att slå är 2192 sålda säsongskort.

Boka ditt säsongskort här ››

Du som hade säsongskort säsongen 17/18 har förtur att förlänga din plats till 1 juni. Den 25 april fick du ett mail från AIK Hockey med användarnamn och lösenord så att du kan logga in, välja vilka platser du vill förlänga samt betalsätt.