AIK on ICE - 8 augusti

4 juni 2018 10:19
NYHET

Den 8 augusti är det återigen dags för det populära eventet – AIK on ICE. Samtidigt som spelarna i AIK sätter sina första skridskoskär på Hovet förkunnar laget att försäsongen går in i en ny fas – från gym till is.


Hovets portar öppnar upp klockan 17:00 i entré 16 och även fast laget inte går på is förrän 18:00 har du möjlighet att träffa AIK-profiler samt spelare från klubbens representationslag för mingel, fotografering och autografskrivning.

Dessutom finns möjlighet att spela hockeyspel och tävla i träffsäkerhet. För de yngre supportrarna kommer även Gnagis att närvara.

Vinnaren kammar hem två säsongkort på Långsida Hörn, tvåan får två lösbiljetter till hemmapremiären den 21 september mot Bik Karlskoga. Bronsmedaljören får 300 kronor att handla för i AIK Hockey Store.

Träning 18:00 – 19:30 – Spelarpresentation och tävling

Efter kl 18 får vi för första gången se laget som ska representera AIK Hockey på is kommande säsong. Var och en av spelarna och ledarna kommer att presenteras på Hovets is. Träningen kommer sedan att bjuda på tränings- och tävlingsmoment.

Efter att herrspelarna har duschat kommer de bege sig upp till norra VIP-foajén för autografskrivning samt ta foto med er supportrar.

Dessutom kommer ni kunna ta del av ytterligare spelar- och ledarintervjuer på plats.

21.00 stänger arena

AIK Hockey Store har öppet under hela eventet och kommer ha utförsäljning av merchandise. Har du inte köpt eller förlängt ditt säsongskort kan du också passa på att göra det på plats.

Anmäl gärna att du kommer till AIK on ICE nedan.

Fotograf på plats kommer vara Joakim Hall.

Ytterligare information kan komma att kommuniceras närmare eventet.