Lorentzon tillbaka mot Oskarshamn

24 oktober 2014 17:31

Till söndagens hemmamatch mot Oskarshamn får AIK:s redan förbättrade defensiv ytterligare förstärkning, då backen Albin Lorentzon gör comeback.
- Vi ska bygga vidare från vinsten senast, säger han inför matchen.


Albin har missat de åtta senaste matcherna på grund av en fotskada men nu får AIK en viktigt förstärkning då den defensivt skicklige backen åter är redo för spel.
- Foten känns bra och och jag känner mig i bra form i övrigt. Nu har jag varit med och tränat fullt med laget några dagar och känner mig matchredo.

Från läktarhåll har han fått se sitt lag blanda och ge i matcherna men i det stora hela är han nöjd med utvecklingen laget gjort den senaste tiden.
- Jag tycker vi har jobbat hårt hela tiden och försvarsspelet har blivit bättre allt eftersom. Boxplay har varit betydligt bättre. Trots det tycker jag fortfarande att vi har en del att förbättra i defensiven. Vi måste bli bättre på att slå snabba förstapass.

På söndag är det dags för den andra "Supersöndagen" på två veckor. Först möter AIK Fotboll Åtvidaberg på Friends Arena. Klockan 18.30 är det sedan dags för AIK att ta emot Oskarshamn hemma på Hovet.
- Det jag vill bidra med med är ett hårt spel, vinna mycket puck och spela den framåt direkt, säger Albin och fortsätter:
- Vi hade en tuff match mot Oskarshamn där nere så vi vet vad som väntar. Jag tycker vi ska bygga vidare från vinsten senast.