X-press elektriska utökar samarbetet med AIK Hockey
Publicerad: 2022-05-11
Partner
Företaget X-press elektriska har tidigare sponsrat AIK Hockey genom Club 1921, nu väljer de att öka samarbetet med klubben.

–Vi är flera på företaget som följt AIK Hockey under lång tid, vi har därför upplevt både toppar och dalar. För oss så är det så det är att vara supporter, man vinner ibland, och förlorar ibland. Men, färgerna och hoppet lämnar oss aldrig, inleder Björn Feldt, VD X-press elektriska AB och fortsätter:

–Med vårt stöd till AIK Hockey så hoppas vi såklart segrarna ska bli fler än förlusterna. Det är bara TILLSAMMANS man kan skapa förändringar och större förutsättningar för att lyckas. Nästa säsong kommer hockeyn återigen att glöda i Stockholm, och då vill vi vara med och skapa bästa möjliga förutsättningar för AIK Hockey!

–Mitt mål är att hitta något som passar alla företag som vill synas och samarbeta med AIK Hockey och jag är väldigt glad över att vi hittade en lösning som passade just X-press elektriska. Varmt välkommen som ny samarbetspartner till oss! Hälsar Maria Westman, ansvarig affärsmarknad på AIK Hockey.

AIK Hockey