Se matchen från de blå stolarna

8 november 2018 17:34

Tillsammans med Barncancerfonden och klubbens partners, Viedoc och IT-Total erbjuder AIK Hockey BCF Stockholm Gotlands medlemmar möjligheten att se klubbens hemmamatcherna från de blå stolarna.


Hockey ses bäst live och det konceptet tas till sin yttersta spets när Barncancerfonden Stockholm Gotland för andra året i rad har fyra blå stolar vid ”rinkside” under AIK Hockeys hemmamatcher. Här här pulsen hög och man får en unik känsla av att vara i hetluften. Efter matchen får man även den unika möjligheten att få följa med in i omklädningsrummet och träffa spelarna i laget, få autografer och se hur saker och ting går till bakom kulisserna.

Två av klubbens partners gör denna häftiga upplevelse möjlig. Det är Viedoc som för andra året i rad vill göra blå stolarna till en rolig och förhoppningsvis återkommande aktivitet för BCF Stockholm Gotlands medlemmar.

Nya för denna säsong är IT-Total, som på andra håll har varit en del av AIK Hockey i två raka säsonger. De två bolagen värnar om klubbens CSR-engagemang och är stolta över den möjlighet som ges till att anordna dessa möjligheter för utsatta barn, syskon och familjer.

Vill man boka dessa platser gör man det enklast här ››