Rekordintresse för AIK Hockeys nyemission

16 januari 2018 12:38

På bara sex dagar har klubben fått in hela 1828 intresseanmälningar till nyemissionen. Ett nytt rekord för Pepins gällande intresseanmälningar - för alla bolag. – Det är en fantastisk siffra och det tyder på att många är intresserade och vill vara med och bidra till att vi ska tillbaka till SHL, säger AIK Hockeys vd, Anders Olson.


På bara sex dagar har 1828 personer anmält sitt intresse för nyemissionen. Något som är rekord för Pepins gällande intresseanmälningar för alla bolag.

– Vi tror att just enkelheten i att teckna sig samt att den riktar sig till alla är en av förklaringarna till att så många valt att anmäla sig, säger Marcus Bonsib på Pepins.

– Vi är väldigt glada att så många har visat intresse för emissionen och vill vara med på vår resa tillbaka till SHL, säger AIK Hockeys vd, Anders Olson.

Minsta beloppet att gå in med är 500 kronor och klubbens mål är att ta in mellan 6 och 16 miljoner kronor.

Det här en möjlighet för dig som supporter, till en av Sveriges genom tiderna mest framgångsrika ishockeyföreningar, att investera i ett företag som har ambitionen att ta nästa steg.

Teckningstiden planeras starta 26 januari 2018 och emissionen avslutas senast den 28 februari. Men du kan redan nu lämna en intresseanmälan hos Pepins som vi samarbetar med och som håller i själva nyemissionen på Pepins.com.
Följ med oss på resan tillbaka!

Anmäl dig redan idag ››

För att lära dig sig mer om crowdfunding och Pepins rekomenderar vi att ni kikar på videon längre ner.