Välkommen till Hovet på onsdag och söndag
Publicerad: 2021-11-22
herr
AIK:s herrar spelar två hemmamatcher denna vecka, först ut är onsdagens match mot Björklöven som man möter för första gången den här säsongen. Därefter följer ytterligare ett första-möte på söndag, då mot nykomlingarna Troja-Ljungby. Köp dina biljetter redan nu så ses vi i veckan!

Veckans hemmamatcher i HockeyAllsvenskan bjuder på två för-första-gången-möten. Först ut är matchen mot tabellfyran Björklöven på onsdag med nedsläpp 19.00. Ta med dig vännerna och kollegorna på en AW på lillördag och stötta herrarna i jakt på nya poäng!

På söndag är det sen dags igen för hemmamatch, då kommer HockeyAllsvenskans senaste tillskott Troja-Ljungby upp till Stockholm. Notera att matchstart har flyttats från 15.00 till 16.30 på grund av annat evenemang i området. Helgmatchen betyder självklart att vi bjuder in våra små supportrar till Kids Zone där det bjuds på en hel del olika aktiviteter och lekar. Ta med familjen, kom in på arenan tidigt och ät middag och avsluta helgen på bästa sätt – Med AIK Hockey!

Köp dina biljetter här ››

AIK Hockey