Nu är biljetterna släppta till AIK - Södertälje

2 december 2019 12:00
herr

Biljetterna till matchen mellan AIK och Södertälje i Ericsson Globe är nu släppta. Se till att boka din biljett innan det är för sent och var med och skapa en publikfest att minnas.


Runda av julen på bästa sätt! I år bjuder AIK Hockey in till annandagshockey i Ericsson Globe när Södertälje SK kommer på besök.

Att matchen spelas i Ericsson Globe har möjligjort för klubben att erbjuda ett större utbud kring matchen. Oavsett om du går med familjen eller kompisgänget har vi något för dig.

Endast 6000 biljetter

För att skapa en intim och unik inramning i Ericsson Globe har vi ett begränsat antal biljetter på 6000 st till försäljning som kommer att kunna bokas på Etage A och delar av Etage B.

– Annandagshockey är synonymt med hockeyfester och vi tror att arrangera matchen i Ericsson Globe skapar en dragningskraft som lockar både en större och bredare publik. Det finns redan nu indikationer på att Södertälje kommer sälja slut på sin klacksektion och jag både tror och hoppas att AIK-familjen sluter upp och bidrar till en häftig hockeyupplevelse, säger AIK Hockeys biljettansvarige Sevve Saberi.

Biljetter till matchen köper du här ››