Oskar Magnusson och Daniel Torgersson uttagna till JVM-genrepet

25 oktober 2021 11:35
herr

AIK:s unga talang Oskar Magnusson blev idag uttagen till Juniorkronorna som ska spela JVM-genrep i Ängelholm i mitten av november. Även den inlånade forwarden Daniel Torgersson, från Frölunda, finns med i truppen.


JVM närmar sig med stormsteg och idag tog man ytterligare ett kliv närmre när förbundskaptenen Tomas Montén presenterade den truppen han tar med sig på JVM-genrep den 8-14 november i form av läger och en fyrnationsturnering.

–Vi hoppas hitta kärnan till JVM-laget i den trupp vi har med oss till fyrnationsturneringen. Vi har en mix med spelare från SHL och Hockeyallsvenskan där många visat framfötterna under hösten, säger Montén till swehockey.se

AIK:s forward Oskar Magnusson (född 2002) kom till klubben inför denna säsong och har hittills fått göra 2+3 poäng. Han är nu klar för fyrnationsturneringen med Juniorkronorna i Ängelholm där man möter Ryssland, Tjeckien och Finland. Matcherna spelas 12-14 november och sänds som vanligt på svenskhockey.tv

Även den inlånade forwarden Daniel Torgersson (född 2002), tillhörande Frölunda, är uttagen till JVM-genrepet. Torgersson har hittills på säsongen fått göra två mål och visat framfötterna i AIK:s tyngre kedjor.

AIK önskar Oskar och Daniel stort lycka till på lägret och i turneringen!