AIK Hockey söker materialförvaltare
Publicerad: 2018-03-21
NYHET
Är du intresserad av att jobba med AIK Hockeys framtid och damernas representationslag? Nu finns chansen då klubben söker materialförvaltare till Damlaget, J20 och J18.

Tjänsten går ut på att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för laget att vinna hockeymatcher genom att sköta det praktiska på Ritorp. Det kan vara allt från att tvätta tränings- och matchkläder till att sköta inköp av diverse mat, och material och sköta profilering av kläder och utrustning. Vid matcher är det oftast lagets materialförvaltare som är först på plats vid eventuella skador. Därför är det bra ifall du även har kunskaper inom första hjälpen.

Du som söker tjänsten förväntas vara intresserad och engagerad i yrket, serviceinriktad vad gäller att ta hand om egna lagets material men även vara behjälplig när det kommer till motståndarnas behov vid AIK:s hemmamatcher. Ett plus är ifall du besitter kunskaper inom slipning, lagning och reparationer av utrustning.

Med jobbet tillkommer stort ansvar och tjänsten kräver därmed att du är stresstålig samt problem- och lösningsorienterad. Ett krav är även att du har B-körkort.

Är detta något som du tror skulle passa dig? Tveka inte att höra av dig till Anders Gozzi på: [email protected] 076-002 26 19

AIK AIK Ishockey