Forwardsduo stannar i AIK

29 april 2020 15:00
Dam

Jared Cipparone fortsätter att forma sin trupp inför kommande säsong och senaste tillskotten är Denise Husak Asp och Estelle Forsberg som båda förlänger ett år med klubben.


Den talangfulla forwarden Estelle Forsberg, som trots sin ringa ålder redan har avverkat tre säsonger i SDHL, är nu klar för ännu en säsong i den svartgula tröjan.

– Det är jättekul att få fortsätta i AIK. Jag valde att stanna för att jag trivs så bra med gruppen och allt runt omkring. Här har jag alla förutsättningar jag behöver för att utvecklas, säger Estelle.

Jared Cipparone hoppas att talangen fortsätter sin fina utveckling även kommande säsong.

– Estelle tog ett stort kliv i år och tog för sig mer ute på isen. Hon är en mångsidig spelare som kan spela både som forward och center. Det är ett gott betyg att en spelare som Estelle vill fortsätta sin utveckling i AIK Hockey.

Forwardskompisen Denise Husak Asp väljer även hon att fortsätta i AIK.

– Det är med glädje som jag förnyar mitt kontrakt med AIK. Det har alltid varit en ära att få sätta på sig AIK-tröjan, säger Denise som hoppas kunna bygga vidare på fjolårets goda resultat.

– Förra säsongen var okej rent personligt och jag hoppas kunna fortsätta utvecklas för att bidra till att göra AIK ännu bättre. Jobbar vi hårt och tillsammans mot ett gemensamt mål kommer vi att bli betydligt bättre kommande säsong.

Med Denise får laget in den ultimata lagspelaren enligt Jared Cipparone.

– Denise ger alltid, i alla lägen, 100%. På både träning och match. Den påverkan hon har på laget kanske inte alltid syns på resultattavlan men Denise har en viktig roll i vårt lag, som vi tränare ser varje dag.

Kontraktet med Estelle Forsberg sträcker sig över säsongen 2020/21.

Kontraktet med Denise Husak Asp sträcker sig över säsongen 2020/21.