Bemannia först ut att förlänga

9 mars 2020 12:01

AIK Hockey tar nya tag och jobbar redan nu med att skapa en hållbar plattform genom en långsiktighet och kontinuitet som ska genomsyra föreningen.


Ett steg är att skriva avtal med partners som sträcker sig över flera år. Det första företaget som valt att skriva flerårsavtal med klubben är Bemannia. – Vi ser vikten av att tänka långsiktigt, säger Staffan Bruzelius på Bemannia.

Bemannia har sedan en tid tillbaka varit en självklar del av exponeringen på AIK Hockeys matchtröjor. Ett partnerskap som Staffan Bruzelius, företagets grundare och VD, tidigare beskrev som: ”Exponeringen har varit fantastisk”

Nu ingår företaget ett flerårsavtal med klubben.

– Det gör vi med både hjärta och hjärna. Vi ser vikten av att tänka långsiktigt och det känns bra att få vara med på resan och på så sätt hjälpa klubben. Man eftersträvar alltid en mer långsiktig och hållbar strategi och det var självklart att skriva avtal som sträcker sig över flera år när frågan ställdes från klubben.

Samarbetet mellan de två anser Staffan vara mycket lyckat.

– Vi är väldigt nöjda, genom att vår logga syns på matchtröjorna, även de som säljs i shopen, gör att vi får en väldigt fin exponering. Vilket gör att man även går till historien för vem slänger en matchtröja?

Sevve Saberi på AIK Hockey betonar vikten av att skapa en långsiktig och hållbar plattform.

– Vi är väldigt glada att Bemannia är första företag som signar ett flerårsavtal. Samtidigt som vi rustar för Kvalserien är det viktigt att vi redan nu börjar planera för framtiden. Vi är just nu i positiva samtal med många av våra befintliga partners om att vara med och skapa långsiktiga och hållbara samarbeten.

Bemannia har även valt att gå med i ”En bra start-paketet” som innebär att klubben kan subventionera biljettpriset till de två första hemmamatcherna i Kvalserien till 100kr/st. Läs mer om paketet här ››

Mer om Bemannia kan du läsa här ››