BST HÖJER SIN INSATS I AIK HOCKEY

3 maj 2017 13:20

Brandskyddsteamet AB förlänger sitt huvudpartneravtal och ökar samtidigt sina insatser i AIK Hockey.


Med sina över hundra medarbetare och representation från Borlänge i norr till Skåne i söder visar företaget att man är landets ledande aktör inom installation och service av släckande brandsystem. Nu står det klart att företaget väljer att fortsätta sitt samarbete som huvudpartner med AIK Hockey.

– Vi är nöjda med samarbetet med klubben och att vi förknippas med ett starkt varumärke genom medial exponering. Samarbetet ger oss en stor exponeringsyta mot publik och supportrar i olika medier, säger företagets styrelseordförande Johan Sjögren som menar att vara aktiv i klubbens nätverk är en stor fördel.

– Det är viktigt och givande genom de kommersiella strategiska samarbeten och som tidigare nämnt: vi är nöjda att förknippas med ett sådant starkt varumärke som AIK Hockey.

AIK Hockey är glada att ha med BST som huvudpartner på sin resa mot SHL inför kommande säsong. Att partners som BST väljer att förlänga sitt samarbete tyder på att klubbens varumärke står sig starkt.

– Det är väldigt positivt och viktigt för AIK Hockey att BST förlänger och utökar sitt engagemang med oss. Det är ett kvitto på att vi gör bra saker vad det gäller BST:s möjligheter att använda oss som plattform för både exponering och hospitality, samt att vi levererar vad det gäller att skapa affärskontakter för BST i vårt affärsnätverk, säger Anders Olson, AIK Hockeys vd.

Johan Sjögren är själv AIK-supporter med många minnen från tiden på Hovet och har drömscenariot klart för sig kommande säsong.

– Gulden på 80-talet var speciella. Då var jag bara en liten grabb men minns dem väldigt starkt, säger Johan och målar upp avslutningen nästa år.

– Vi går upp i SHL. Christian Sandberg avgör på Hovet i förlängning mot Rögle.

Mer om Brandskyddsteamet AB hittar du här ››