Två hemmamatcher i veckan
Publicerad: 2022-01-24
herr
För AIK:s herrar väntar en till vecka med tre matcher, veckan inleds hemma på Hovet på onsdag! Än finns det många platser tillgängliga på läktaren, så se till att boka din plats och stöd laget på plats!

På onsdag och söndag spelar AIK hemma på Hovet den här veckan, och än finns biljetter kvar till onsdagens match mot Vita Hästen! Och på onsdag kl. 18.00 öppnar biljettförsäljningen för allmänheten till AIK-Tingsryd 30/1.

Med restriktionerna om 500 personer per sektion har AIK Hockey beslutat om att dela upp Hovet i fyra sektioner, vilket tillåter en publikkapacitet på ungefär 2000. Sektionerna kommer att öppnas upp en efter en.

Köp dina biljetter till AIK - Vita Hästen 26/1 19.00 här ››

Är du säsongskortsinnehavare eller partner och missade att boka biljett via ditt säsongskort? Kontakta Anton Johnson för hjälp.

AIK - Tingryds AIF 30/1 15.00

Bokningen för säsongskortsinnehavare och partners öppnar torsdag 20/1 kl. 17.00. Bokningen för säsongskortsinnehavare och partners stänger onsdagen 26/1 kl. 17.00, för att därefter öppnas upp till allmän försäljning onsdag 26/1 kl. 18.00.

För dig som behöver rullstolsplats kontaktar du Anton Johnson på [email protected] för hjälp att boka dessa.

Tänk på att du för att gå på AIK Hockeys hemmamatcher måste ha ett giltigt vaccinationsbevis och giltig ID-handling, såvida du inte är under 18 år eller har giltigt läkarintyg. Vi ber er också att komma i god tid då hanteringen av vaccinationsbevis påverkar inpasseringstiden ordentligt.

AIK Hockey