Över 500 säsongskort sålda!

10 maj 2021 16:00

På drygt två veckor har 532 säsongskorts sålts till kommande säsong! Köp ett du också och bli ett av AIK Hockeys nyförvärv! Du vet väl att du kan delbetala ditt säsongskort från 125kr/mån i 12 månader.


När vi nu går in i den tredje veckan av säsongskortsförsäljningen noterar vi att över 500 kort har sålts inför säsongen 2021/2022.

Vi vill även påminna om att du kan delbetala ditt säsongskort från 125kr/mån i 12 månader samt att de reducerade priserna gäller till och med 31 maj!

Med nyheten om öppnande för större publik på idrottsevenemang ser vi ljust på framtiden och hoppas att vi ska kunna se er alla på plats till hösten. Glöm inte att det är du med säsongskort som står först i kön till att få plats och se AIK Hockey live om det blir publikbegränsningar.

I samband med köpet av säsongskort kommer du redan nu kunna göra ett val huruvida du vill återkräva ersättning för ditt säsongskort eller efterskänka ditt säsongskort om publik inte tillåts på matcherna. Du kan även välja att avvakta och göra valet senare i år.

Stort tack till alla er som förlängt eller köpt kort hittills!

Var med i lagbygget 21/22 genom att köpa ditt säsongskort här ››