Tjeckiskan förlänger med AIK

15 april 2021 14:00
dam

Vendula Pribylova kom till AIK inför förra säsongen och nu står det klart att det blir ytterligare ett år i Sverige och i AIK för landslagsforwarden.


Den tjeckiska landslagsspelaren Vendula Pribylova har efter sitt första år i AIK skrivit på för en säsong till. Under sina 34+2 matcher (grundserie + slutspel) stod hon för 14 poäng totalt vilket gav henne en fjärdeplats i den interna poängligan. Nu ser hon fram emot nästa säsong.

– Jag är väldigt taggad på att fortsätta i AIK. Jag tycker verkligen om laget och kulturen, och trivdes med att spela i klubben. När jag fick erbjudandet tvekade jag inte på att skriva på för ett år till! Jag vill bidra med mitt för att AIK ska vara med och slåss mot topplagen i ligan nästa säsong, säger Pribylova.

– Vendula kom in bra i laget förra året, hon blev snabbt bekväm med spelet och avslutade säsongen väldigt starkt. Hon är en skicklig spelare med ett bra spelsinne som kan spela alla forwardspositioner, vilket är ett stort plus. Jag tror Vendula kommer ta ytterligare steg framåt nästa säsong, berättar Jared Cipparone om förlängningen.

Kontraktet med Vendula Pribylova är skrivet för säsongen 2021/2022.