AIK Hockey och INTERSPORT ingår långsiktigt samarbete
Publicerad: 2019-10-17
Klubben har ingått samarbete med ett av Sveriges mest kända varumärken - INTERSPORT.

INTERSPORT är ett av Sveriges mest kända varumärken med över 50 års erfarenhet av sport och sportmode. Parterna har kommit överens om ett fyraårsavtal där Intersport blir officiell partner till AIK Hockey.

– Vi är glada över att kunna ingå i samarbetet med INTERSPORT, en av Sveriges mest erfarna och välsorterade sportleverantörer med stor kunskap inom ishockey. Vi känner redan initialt att det finns ett stort engagemang från INTERSPORT av att tillsammans göra något väldigt bra av detta samarbete, säger Anders Olson, VD på AIK Hockey.

– Hockey är en av INTERSPORTs fokusidrotter där vi vill växa både mot föreningar och konsument. AIK Hockey är ett av idrottssveriges starkaste varumärke som dessutom är ledande inom damhockey. Detta samarbete passar därför väldigt bra in hos oss på INTERSPORT, säger Lars Larsson, Head Of TEAM.

Utöver exponering på matchdräkten, hemsida och matchprogram blir INTERSPORT även officiell sportleverantör. Hos Intersport finns kunskap tack vare erfarenhet från över hundra butiker samt deras e-handel som gjort företaget till en global jätte.

– Med hjälp av INTERSPORT kommer vi ta ett nytt grepp om vår shop, både den fysiska på Hovet men även på webben, vilket vi både hoppas och tror kommer höja upplevelsen för våra supportrar, vilket i längden även kommer öka våra intäkter över tid, säger Anders Olson.

Alexander Blomstedt, teamsäljare på INTERSPORT, ser fram emot uppgiften.

– Vår uppgift tillsammans med CCM, blir att tillhandahålla bra och rätt utrustning för föreningens lag och medlemmar. Vi kommer också ta över driften kring AIK Hockeys souvenir-och profilsortiment, vilket känns spännande.

I matchen mot Kristianstad fredag den 1 november har den nya AIK-shoppen på Hovet premiäröppet. Missa inte den nya butiken och nya fina merchandisevaror!

AIK Ishockey