AIK - Mora | Matchen med barnen i fokus
Publicerad: 2020-02-06
Herr
Hemmamatchen mot Mora den 23 februari blir speciell. AIK arrangerar, traditionsenligt, Barncancermatchen till förmån för Barncancerfonden och Barncancerfonden Stockholm Gotland med en eftermiddag fylld med roliga aktiviteter för barnen.

AIK Hockey upprepar fjolårets succé och bjuder in barn till en unik hockeyupplevelse. Matchen mellan AIK och Mora den 23 februari kommer vara i barnens tecken.

De drabbade barnen med familjer står i fokus och kommer att få ta del av flera roliga aktiviteter. Familjerna kommer att få tillbringa dagen på Hovmästaren tillsammans med AIK-spelare. Det kommer bjudas på underhållning i form av trolleri-show samt tv-spel och bordshockeyspel. Dessutom kommer Gnagis att vara på plats. De som vill kommer att få testa på att få vara sportjournalist och intervjua spelarna under matchen och även släppa pucken och delta i pausunderhållningen ”Menswear Challenge” som äger rum i den första periodpausen.

Som matchvärd och samarbetspartner står Beans in Cup tillsammans med Barncancerfonden och Barncancerfonden Stockholm Gotland.

Boka VIP-paket och bidra till insamlingen

Till matchen finns möjlighet att boka ett VIP-paket där biljett, mat och föreläsning från Barncancerfonden ingår. Paketet köper du för 695kr/person exkl. moms och 100kr/paket går till insamlingen!

Kontakta Mats Thelin för att boka.

AIK Kids zone som vanligt

AIK:s populära Kids zone vid sektion A27 kommer även vara på plats under matchen mot Mora, men i aningen mindre omfattning än vanligt. Det kommer dock fortfarande bjudas på roliga aktiviteter samt besök av Gnagis.

Samlar in bidrag under matchen

Till matchen kommer publiken även att kunna stödja organisationen genom att swisha valfritt belopp. Det kommer även finnas bössor runt om på arenan där man kan ge sitt bidrag. Insamlingen kommer i slutskedet av matchen att presenteras på mediakuben.

Du kan redan nu bidra till organisationen via länken här ››

Boka biljett till matchen

Du vet väl att varje gång du köper en biljett till AIK Hockeys hemmamatcher går 1kr till insamlingen? Självklart gäller samma sak till Barncancermatchen 23/2.

Boka din biljett till matchen ››

AIK Ishockey