Categori Data AB: ”Fördel med långsiktighet”

10 mars 2020 09:06

Categori Data AB är en av de större installatörerna i Mälardalen med cirka 50 anställda och är ett företag med mångårig erfarenhet och stort kunnande inom data-, tele-, CCTV- och säkerhetsinstallationer. De är också en trogen partner till AIK Hockey och företaget har nyligen tecknat ett flerårsavtal med klubben. –På detta sätt ger man klubben mer utrymme och bättre förutsättningar, säger Christer Ferm på Categori Data.


AIK Hockey jobbar med att skapa en hållbar plattform genom en långsiktighet och kontinuitet som ska genomsyra föreningen och för samtal med befintliga partners för att teckna långsiktiga samarbeten. Ett av dessa är med Categori Data som nyligen skrivit på ett flerårsavtal.

– Detta är precis det jag pratade med Mats Thelin om när vi träffades. Jag tycker det är bra att man erbjuds att skriva flerårsavtal med klubben så man har möjlighet att ge dem bättre utrymme och förutsättningar, säger Christer Ferm och fortsätter:

– Det är en fördel för båda parterna när man kan teckna flerårsavtal. För klubben minskar risken och de kan börja jaga nya sponsorer under pågående säsong. Och vi stärks av att kontinuerligt exponeras tillsammans med AIK Hockey och är väldigt nöjda över vårt samarbete med klubben. Vårt partnerskap fungerar väldigt väl och då var det aldrig någon tvekan att skriva nytt avtal.

Mats Thelin är glad över att Categori Data valt att ingå ett längre samarbete.

– Precis som Christer själv berättar så är det något som gagnar både partern och AIK Hockey när avtal skrivs över flera år och vi är väldigt glada över att kunna stoltsera med Categori Data som vår partner över kommande säsonger, säger han.

Företaget är även med i ”En bra start” där företag och privatpersoner kan stötta klubben som därmed kan subventionera biljettpriset till de två första hemmamatcherna i Kvalserien till 100 kr/st.

– AIK Hockey hör hemma högre upp i seriesystemet. Vi ska klara av Kvalserien och därefter blicka framåt, hälsar Christer Ferm.

Läs mer om Categori Data här ››