Mattias Josefsson: ”Vi har redan börjat kolla datum”
Publicerad: 2018-12-10
Under gårdagens match mot Modo var det återigen dags, i samarbete med Norweigan, att lotta ut en utlandsresa. Denna gång var destinationen Rom, Italien. T-shirtkanonen tog sikte och Mattias Josefsson blev den lycklige vinnaren av två flygbiljetter till Rom. – Det är jättekul, att utöver att få se på bra hockey även ha chansen till ett sådant fint pris. Det förhöjer verkligen upplevelsen, säger han.

I den andra periodens powerbreak var det så dags att lotta ut två flygbiljetter till en lycklig vinnare. Mattias Josefsson var den som fångade t-shirten med Norwegians logga på ryggen.

– Jag var glatt överraskad till priset, det var verkligen kul, berättar Mattias som redan vet vem han tar med sig på resan:

– Min son. Vi var och såg matchen tillsammans igår och vi har redan börjat kolla datum. Sonen är stor Roma-supporter så vi ska försöka boka in resan i samband med en fotbollsmatch.

Gårdagens match var familjens första för säsongen, men det kommer sannerligen inte bli den sista.

– Vi går på hockey varje år men denna säsong har det varit svårt att tajma in. Det var sannerligen rätt match att gå, och fler ska det bli, säger han.

Att AIK även vann den viktiga matchen mot Modo med 2–1 var pricken över i:et.

– Det var en bra match där AIK förtjänade att vinna. Erik Källgren i målet var fantastisk.

AIK Ishockey