Fler supportrar skänker klackkort för ungdomar!
Publicerad: 2022-05-24
Säsongskort
Fler supportrar väljer att hjälpa andra, mindre, supportrar genom att skänka klackkort som AIK Hockey kan ge ut till yngre AIK:are som ansöker.

Det började med en anonym privatperson som valde att skänka klackkort för ungdomar, AIK Hockeys säsongskortsnyhet inför denna säsong. Därefter följde Ica Nära Järvastaden och även V. Dolk AB, och även Fräckas Sport & Service valt att skänka klackkort till AIK-supportrar. Flera supportrar har fortsatt att skänka klackkort och AIK Hockey är oerhört tacksamma för de fina gesterna.

Senast är det paret Anitha & Eddie Friberg som skänker 3st ungdomsklackkort samt Sanny Torkilsson som väljer att skänka 2st.

Kan vi i början på nästa vecka säga att vi har 5 ungdomskort att ge ut, där Anitha och Eddie Friberg har skänkt 3 kort och Sanny Torkilsson skänkt 2.

–Vi ser gärna att klubben delar ut korten till barn/ungdomar vars föräldrar har svårt att prioritera denna utgift. Vi tänker närmast på en ensamstående förälder med tuff försörjningsbörda. Hockey ska vara en härlig upplevelse för alla, hälsar paret Friberg.

Skicka in en ansökan om att erhålla säsongskorten

Är du, eller känner du någon, som är en perfekt kandidat för att erhålla ett av de skänkta klackkorten är du varmt välkommen att kontakta Anton Johnson på [email protected] där du gärna får berätta mer.

Vill du skänka säsongskort?

Vill du eller ert företag också skänka säsongskort till ungdomar eller någon som inte har ekonomisk möjlighet att köpa ett eget säsongskort? Välkommen att kontakta Anton på [email protected]

AIK Hockey