Sommarens hetaste vecka är här!
Publicerad: 2021-07-26
Det vi alla har väntat på är här – Sommarens hetaste silly season vecka! På 7 dagar presenterar vi 6 st spelare, från och med idag. Håll utkik på hemsidan eller på våra sociala medier…

'Silly season' som pågått sen säsongen tog slut i våras når nu sin hetaste vecka på året. Från och med idag, måndag, presenterar AIK Hockey 6 st spelare på 7 dagar!

Håll utkik här på hemsidan eller på våra sociala medier klockan 17.00 varje vardag, samt klockan 15.00 på söndag när vi avslutar silly seasons hetaste vecka. Har du registrerat dig i AIK Hockeys nya lojalitetsprogram? Då kanske du får en överraskning redan i veckan, innan lojalitetsprogrammet startar på söndag 1 augusti…

Läs mer och registrera dig i lojalitetsprogrammet redan nu ››

Även du kan bli en del av AIK Hockeys lagbygge genom att köpa säsongskort ››

Med ett säsongskort säkrar du din plats på AIK Hockeys hemmamatcher, och vid eventuella publikbegränsningar är det du som säsongskortsinnehavare som står först i kö till de tillgängliga platserna. Du får alltså möjlighet att se dessa spelare spela live på Hovet och Ritorp kommande säsong! Du kan även välja att delbetala ditt säsongskort på 12 månader från 167kr/mån (herr) eller 63kr/mån (dam).

Utöver att du säkrar din plats på hemmamatcherna och blir en del av lagbygget kommande säsong som en extra utespelare, stärker du AIK Hockey ekonomiskt vilket möjligör fler och starka värvningar i framtiden. Tillsammans med dig bygger vi AIK Hockey!

AIK Hockey