Vilma Nilsson förlänger med AIK
dam2021-04-29
Den unga forwarden Vilma Nilsson har skrivit på för ytterligare ett år i AIK.

Vilma Nilsson kom till AIK Hockey 2018 och har tagit stora steg sedan dess, förra säsongen fick hon även göra sitt första mål i SDHL. Nästa säsong får hon nya chanser att göra fler mål i den svartgula tröjan.

– Sedan jag kom hit för tre säsonger sedan så har jag trivts jättebra i laget, föreningen och staden. Så för mig känns det rätt att stanna här och fortsätta ta steg i min utveckling, berättar 19-åringa Vilma om valet att förlänga med AIK.

– Trots att säsongen inte alls slutade där vi ville så har jag personligen nog aldrig känt så stor motivation och glädje tidigare, som jag gjorde under föregående säsong. Den känslan kommer jag ta med mig och bygga vidare på under försäsongsträningen för att vara väl förberedd till nästa säsong, avslutar hon.

– Vilma har utvecklats fint varje år sedan hon kom till AIK Hockey. Hon har en outtröttlig arbetsmoral, en vilja att förbättras och en professionell inställning, säger lagets huvudtränare och sportchef Jared Cipparone och fortsätter:

– Vilma har väldigt goda ledarskapskvalitér trots sin unga ålder, och förra säsongen tog hon en mycket större roll i laget. Vi känner att det bara är början för henne!

Kontraktet med Vilma Nilsson är skrivet för säsongen 2021/2022.

AIK Hockey