CoreIT förlänger sitt partnerskap med AIK Hockey
Publicerad: 2020-09-09
herr
Vi är glada att för tredje året i rad kunna presentera CoreIT som en partner till AIK. – Vi ser möjligheterna och potentialen i både affärsnätverket och i klubben, säger Fredrik Scherfors, säljansvarig i Stockholm.

AIK kan stolt presentera ytterligare en förlängning på partnersidan. IT-företaget CoreIT är en leverantör som erbjuder ett komplett utbud av tjänster och produkter för hela IT-miljön, och de har nu valt att förlänga sitt partnerskap med AIK Hockey.

CoreIT, som sedan sitt första år har funnits med på matchtröjan, kommer även denna säsong att synas på spelarnas ryggar.

–Vi väljer att vara en partner för tredje året i rad till AIK Hockey för att vi ser möjligheterna och potentialen i både affärsnätverket och i klubben, berättar Fredrik Scherfors, säljansvarig CoreIT i Stockholm.

–AIK Hockey är väldigt måna om sina partners, tar den personliga tiden för varje partner att välkomnas in i affärsnätverket vilket har lett till många givande relationer och affärer, säger Filip Mårtensson, säljare CoreIT.

–Vi startade vårt samarbete med CoreIT, som för övrigt är en av huvudsponsorerna till Modo, för två säsonger sedan och det är mycket glädjande att de väljer att förlänga partnerskapet, berättar Anders Olson, VD AIK Hockey, och fortsätter:

–De har sina goda erfarenheter från partnerskapet med Modo att jämföra med, och förlängningen med oss är ett bra kvitto på att vi gör bra saker tillsammans med våra partners och att associationen med AIK Hockey värderas högt.

–Vi ser mycket fram emot kommande hockeysäsong och nätverksträffar, avslutar Fredrik Scherfors.

Läs mer om CoreIT här ››

AIK Ishockey
Huvudpartners
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartner