AIK Hockey behåller Karlsson & Semjonovs
herr2022-01-14
Joshua Karlsson och Maksim Semjonovs som varit inlånade under ett fåtal matcher blir nu kvar i klubben säsongen ut. Samtidigt namnges Sebastian Falk i Lindlöven.

Forwarden Maksim Semjonovs anslöt till AIK och gjorde sig snabbt till en favorit hos många. På Semjonovs fem spelade matcher med AIK har han stått för 4+1 poäng. Även den storväxta backen Joshua Karlsson blev ett omtalat namn efter bara två matcher i AIK-tröjan. Nu blir det alltså fler matcher för Lindlöven-duon.

–Vi är väldigt glada att det äntligen är klart med Maksim och Joshua, samt att de stannar säsongen ut hos oss. De har gjort ett väldigt gott intryck på oss alla och det ska bli spännande att se deras fortsatta utveckling i AIK-tröjan, berättar sportchefen Christoffer Malm.

Karlsson och Semjonovs kommer att, efter AIK:s matcher kommande vecka, spela med Lindlöven i deras matcher nästkommande helg innan de ansluter till AIK för resten av säsongen.

Maksim Semjonovs kommer att fortsätta i nummer 27 och Joshua Karlsson har valt nummer 55.

Sebastian Falk namnges i Lindlöven

AIK:s unga forward Sebastian Falk kommer att namnges i Lindlöven, vilket innebär att han kommer kunna gå fram och tillbaka mellan klubbarna resterande del av säsongen för att maximera istiden.

AIK Hockey