Partnerstruktur

DET ÄR ENKELT ATT BLI PARTNER TILL AIK HOCKEY – skräddarsy ditt samarbete tillsammans med oss

AIK Hockey har en partnerstruktur som passar både små och stora företag. Tillsammans med dig skräddarsyr vi samarbetets riktning och innehåll utifrån dina möjligheter, syften och behov.

Välj produkter från vårt utbud av exponering, hospitality och hospitality. Ditt totala engagemang avgör sedan din partnernivå.

I bifogad broschyr finner du alla de möjligheter som klubben har att erbjuda ››

Exponering ››

AIK är idrott-Sveriges starkaste varumärke och vi erbjuder dig ett antal olika plattformar att exponera ditt varumärke tillsammans med AIK Hockey.

Ni har möjlighet att synas på bland annat: Matchdräkt, båspersonal, pausaktivitet, hemsida, ismaskin, LED, matchprogram, mediakub, plexiglas, sargreklam, sociala medier, utställningsytor m.m. 

Hospitality ››

Våra hospitalitypaket erbjuder unika möjligheter för båda kund och personalvård. Ta bort första meningen. Välj mellan säsongskort inkl. VIP om du ska gå på alla matcher eller en flexibel biljettpott med VIP-paket och VIP-biljetter.

Företagsevent ››

Gör ditt företagsevent tillsammans med oss och stärk dina relationer! Spela populära företagshockey på Hovets is med dina kunder, medarbetare och leverantörer eller köp ett matchvärdskap och kombinera en relationstärkande aktivitet med varumärkesexponering. 

Hockeyforum ››

Hockeyforum är perfekt för dig som gillar hockey och vill träna för att hålla formen, men det som gör träningen unik är att du samtidigt nätverkar med intressanta människor från andra företag. AIK Hockey utvecklar din förmåga att spela ishockey genom varierad isträning en gång i veckan och skapar samtidigt möjligheter för affärsrelationer.