Partnerstruktur

DET ÄR ENKELT ATT BLI PARTNER TILL AIK HOCKEY – skräddarsy ditt samarbete tillsammans med oss

AIK Hockey har en partnerstruktur som passar både små och stora företag. Tillsammans med dig skräddarsyr vi samarbetets riktning och innehåll utifrån dina möjligheter, syften och behov.

Välj produkter från vårt utbud av exponering, hospitality och hospitality. Ditt totala engagemang avgör sedan din partnernivå.

Partnerstruktur

  • Huvudpartner - Investering på minst 850 000 kr.
  • Officiell partner - Investering på minst 300 000 kr.
  • Premiumpartner - Investering på minst 100 000 kr.
  • Partner - Investering på minst 50 000 kr.
  • VIP-partner - Investering på minst 25 000 kr.
  • Utvald leverantör

Exponering ››

Vi erbjuder dig olika plattformar att synas tillsammans med AIK Hockey. Välj att exponera dig på bland annat matchdräkt, LED-reklam, sargreklam eller mediakub.

Hospitality ››

Sy ihop ditt paket med våra hospitality-paket och säkerställ din VIP-access på AIK Hockeys hemmamatcher. Välj mellan säsongskort inkl. VIP om du ska gå på alla matcher eller en flexibel biljettpott med VIP-paket och VIP-biljetter.

Företagsevent ››

Gör ditt företagsevent tillsammans med oss och stärk dina relationer! Spela populära företagshockey på Hovets is med dina kunder, medarbetare och leverantörer eller köp ett matchvärdskap och kombinera en relationstärkande aktivitet med varumärkesexponering. VAR MED OCH PÅVERKA

"En viktig framgångsfaktor kommer bli att klubben kan attrahera sponsorer som vill vara med och bygga långsiktigt. Sponsorer som vill dra åt samma håll som laget. Som vill bygga bestående resultat, inte bara här och nu. 

Tillsammans har du och AIK Hockey störst chans att nå resultat. Och tillsammans kan vi nå långt. Riktigt långt"

Anders Gozzi,
Sportchef AIK Hockey

Gör en intresseanmälan ››


Ladda ner AIK Hockeys nya partnerbroschyr ››