Exponering

Sveriges starkaste idrottsvarumärke

Demoskop gör på uppdrag av Sport & Affärer en undersökning bland svenska folket om vilka tre svenska idrottsklubbar de anser har det starkaste varumärket. Det är sjätte året i rad som undersökningen genomförts och AIK har toppat listan de senaste fyra åren.

Stort medialt intresse 2017-2018

  • AIK Hockey exponerades för över 40 miljoner TV-tittare.
  • AIK Hockey fick visuell exponering genom 800 bilder i svenska dagstidningar, motsvarande ett värde på 21,3 miljoner kr.
  • AIK Hockeys officiella hemsida har c:a 13 000 unika besökare i veckan.
  • AIK är med över 200 000 följare störst på Facebook i Sverige.

Vi är överallt
- minst 52 tillfällen att synas inför 40 miljoner tittare

AIK Hockeys matchdräkt placerar ditt varumärke i händelsernas centrum före, under och efter våra 52 grundserie- och eventuella playoff-matcher. Tillsammans med ett av Sveriges mest välkända klubbmärken syns du i actionbilder från isen samt i reportage och intervjuer. Du får exponering i alla medier - TV, tidningar, webb och för publiken på arenan.

En bra plats att synas

AIK Hockeys hemmaarena Hovet är en av dem hockeyarenor som ges störst massmedialt utrymme. Som partner får du otaliga möjligheter till slagkraftig och relevant varumärkesexponering i samband med minst 26 hemmamatcher samt eventuella playoff-matcher i AIK Hockeys hemmaborg och digital media.

Exponeringsmöjligheter: Matchdräkt, båspersonal, pausaktivitet, hemsida, ismaskin, LED, matchprogram, mediakub, plexiglas, sargreklam, sociala medier, utställningsytor m.m. 

Ladda ner AIK Hockeys nya partnerbroschyr ››

Det är enkelt att bli partner till AIK Hockey. Skräddarsy ditt samarbete tillsammans med oss!

Sevve Saberi
Försäljning och marknad
076-002 26 11
[email protected]

Johanna Lagus
Marknadsassistent
070-751 12 12
[email protected]

Du kan också göra en intresseanmälan här ››