Hemma
Björklöven
IFB
Borta
AIK
AIK

Matchguide: Kan AIK bryta förlustsviten?

16 november 2019 10:00

AIK har förlorat åtta raka matcher, kan det bli ett trendbrott i bortamatchen mot Björklöven? Även Mora och Karlskoga möts under lördagen!


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

15.15 Mora - Karlskoga, Jalas Arena
18.00 Björklöven - AIK, A3 Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Mora har fem raka förluster och har bara tagit en trepoängare på de elva senaste matcherna. En stor akillehäl är målskyttet då det bara blivit åtta mål mål framåt på de fem senaste kamperna. Senast 2-5-föll laget hemma mot Vita Hästen.

» Karlskoga övertidsföll mot Västervik senast, men laget är i fin form med poäng i sju raka matcher (där man tagit 17 av 21 möjliga poäng).

» Moras transatlantiska nyförvärv Brant Harris och Dustin Gazley har börjat träna med laget men är ännu inte klara för spel. Det är de svenska arbetstillstånden är inte klara, rapporterar hockeypuls.se.

» Efter två raka förluster så har Björklöven vänt på trenden och vunnit två raka matcher med totala målskillnaden 9-3. Löven har nu fem segrar på de sju senaste kamperna.

» AIK:s form fortsätter att vara svag. Laget är sist i HockeyAllsvenskan och har förlorat åtta raka matcher. Kommer det ett trendbrott ikväll?

» Björklövens nyvärvade back Zach Palmquist är ännu inte spelklar. Däremot får Umeå-laget tillbaka Emil Lundberg som missat de tretton senaste matcherna på grund av skada.