Gör en enkel aktivitet tillsammans med ditt hockeylag - gå på AIK Hockeys hemmamatcher!
– Vi är övertygade av att det är viktigt för ungdomsspelare att få se hockey live och vi hoppas att vi kan göra det lättare för dem, säger Sevve Saberi, försäljning och marknad.

AIK Hockey öppnar alltså möjligheterna för hockeyklubbar i Stockholm att tillsammans gå och se när laget spelar. Enda motkravet är att man går hela laget och att ungdomsspelarna bär sina matchtröjor på matchen för att visa upp spelare och förening på Hovets mediakub.

– Vi är övertygade att det är viktigt för ungdomsspelare att få se hockey live och lika viktigt är det för lagsammanhållning att göra aktiviteter tillammans. Genom att inte ta betalt hoppas vi göra det lättare för hockeyklubbar att göra båda, säger Sevve Saberi, försäljning och marknad.

– AIK Hockey och spelarnas attityd har alltid varit öppen för dessa typer utav aktiviteter. Vi vill gärna ge mer utav oss och tar ner ungdomsspelarna för att "high-fivea" laget innan de gör entré genom borgen och ut på Hovets is samt ger en rundtur i vårt omklädningsrum efter matcherna där man får träffa spelarna, ta autografer och bilder.

Om ditt lag är intresserade att göra en aktivitet tillsammans genom att se en av AIK Hockeys hemmamatcher, kontakta:

Anton Johnson
Ansvarig privatmarknad
070 723 57 08
[email protected]